‘45’lik Ankara’ sezonu dev isimlerle açıyor!

Nostaljiye devam!

‘45’lik Ankara’ sezonu dev isimlerle açıyor!

19 Eylül’deki sezon açılışında Ankaralılar, Semiha Yankı ile ‘Bir dakika’, Yeliz ile ‘Yalan’ ve Gönül Yazar ile ‘O Ağacın Altı’nı birlikte söyleyecekler !

Eylül ayı boyunca birçok ünlü isim de, DJ kabininde kalplere kazınan şarkıları çalacak, anıları canlandıracaklar.

Başkente nostalji rüzgarını taşıyan 45’lik Ankara, sezonu dev isimlerle açıyor. 19 Eylül Perşembe gecesi gerçekleşecek olan sezon açılışında Semiha Yankı, Yeliz ve Gönül Yazar Ankaralı nostalji severlerle buluşacak. Sürpriz konukların da davetli olduğu nostalji gecesi, sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

45’lik Ankara, sezon açılış partisi 19 Eylül’de yapılacak ancak Eylül ayı boyunca bir çok ünlü isim, DJ kabinine geçecek ve ‘kalplere kazınan’ şarkıları Ankaralı nostalji severlerle paylaşacak.

Kaliteli ve keyifli müzik seçimleri  ve  samimi ortamı ile Ankaralıların uğrak noktalarından biri olan 45’lik Ankara sezon açılış partisinde dev isimleri ağırlıyor. Dönemlerine en güzel şarkılarıyla damga vuran üç sanatçı; Semiha YankıYeliz ve Gönül Yazar bu özel partide olacaklar ve herkesin bildiği şarkıları o partiye katılanlarla birlikte söyleyecekler.

Sevilen İsimler DJ kabininde!

 45’lik Ankara’nın Eylül ayı programına göre hem ünlü DJ’ler hem de kendi alanlarında ünlü isimler, DJ kabinine geçecek ve 60’ların, 70’lerin, 80’lerin unutulmaz şarkılarını başkentlilerle paylaşacaklar.

45’lik Ankara; 19 Eylül gecesi dev isimlerle birlikte DJ kabininde sevilen radyocu ve nostalji denince akla gelen ilk isim Hakan Eren’i, 20 Eylül’de ünlü radyocu Nihat Sırdar’ı, 25 Eylül’de 45’lik’in kurucu Fuat Akyol’u 60’lar, 70’ler, 80’ler istek gecesinde ağırlayacak.