Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan: “Milletimizin Başı Sağolsun”

GÖYNÜK BELEDİYE BAŞKANI KEMAL KAZAN:

“MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN”

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen terör saldırısını yayınladığı mesajla kınayan Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, “İnsanlık dışı bu saldırıyı lanetliyorum. Ülkemizin huzur ve güvenini hedef alan, masum insanlara yönelik bu hain saldırılar, Milli bütünlüğümüzü ve beraberliğimizi bozamayacaktır” dedi.

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan’ın yayınladığı mesaj şöyle:

“İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen ve masum insanları hedef alan hain terör saldırısı hepimize derin bir acı yaşatmıştır. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmayı amaçlayan terör, çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. İnsanlık dışı bu saldırıyı ve arkasındaki karanlık güçleri lanetliyorum. Bu alçak saldırıyı düzenleyenler asla hedeflerine ulaşamayacaktır.

Güvenlik güçlerimizin terörle mücadelesi kararlılıkla devam ederken, Ülkemizin huzur ve güvenini hedef alan bu hain saldırılar, Milli bütünlüğümüzü ve beraberliğimizi bozamayacaktır. Nereden gelirse gelsin, arkasında hangi güçler olursa olsun Devletimizin terörle mücadelesi aynı kararlılıkla devam edecektir. İnanıyorum ki Milletimiz de tek yürek, tek ses olarak teröre ve arkasındaki güçlere en iyi cevabı verecektir”